Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

pastellrosa naglar...

Publicerad 2012-03-30 12:08:47 i Allmänt,

Pastellrosa naglar har jag nu, både på fingrar och tår. älskar den våriga färgen!



Fick förresten precis reda på att min finaste Veronica kommer tillbaka på måndag! har saknat henne massor!! hon ska även någon dag här nu få klippa mig - behövs so bad!!! . Efter det ska jag gå och shoppa lite, något jag inte gjort på år och dar känns det som! söker lite inspo på minoutift.

Http://Fridablog.com/Http://Fridablog.com/www.Fradaa.blogg.se
PH: Frida grahn,minoutfit.se

som det ser ut nu...

Publicerad 2012-03-30 10:17:40 i Allmänt,

som det ser ut nu så kommer jag missa både Linns firande på fredag och Linneas firande på lördag... jag hatar verkligen att vara sjuk. Dessutom missar jag två jobbdagar på grund av att min hals gör ont och näsan spökar.

utöver min förkylning är allt bra. kurs tre är avklarad och jag har tom valt inriktning till nästa år. Det blir "Naturen och människan" och jag ser SÅ fram emot det :D. kurserna vi ska läsa då heter: "Mark och vatten", "Människan - kroppsfunktioner och hälsa", "Ljud och ljus" och "samspel i naturen". Vi ska ut och träska i våtmarker och i skogen. vi ska titta på träd och åka runt till skolor och spela upp en pjäs om sex och samlevnad. och det bästa är.... att kursen är i Norrköping, jag slipper alltså pendla mer till Linköping! så underbart!!!

Nu ska jag ta och baka äppelkaka och sätta mig framför tvn. Sånt får man göra när man är sjuk!

PUSS

Oj vad dagarna går...

Publicerad 2012-03-25 00:08:37 i Allmänt,

Oj vad dagarna går snabbt när schemat är fullspäckat. Dock har veckans schema inte varit fullt av pluggmåsten utan jobbtider! 4 dagar har jag jobbat den här veckan, nästa vecka blir det 3 dagar! och jag trivs så himla bra så det är sjukt:) förutom det har jag skrivit på fallstudien, uppsats på 15 sidor som ska in på måndag. Det känns.. okej! Har skrivit om allt så nu är det bara finslipet kvar.

Igår hade vi fyrparsmiddag ute hos Fridas föräldrars hus. Det är så himla mysigt att bara sitta ett gäng, äta, prata och ha trevligt! sånt gör man alldeles för sällan!! Det blev ganska sent så imorse tog jag och Robin en ordentlig sovmorgon och sedan en promenad i det fina vädret. Match hade han sen som jag och hans familj tittade på.. mot ett gotlänskt lag - himla udda dialekt alltså!

Imorgon blir det springa, plugga och fira Robins mamma! Det blir också att ställa om klockan så att kvällarna blir ännu ljusare! Åh vad jag älskar våren! Snart är det sommar och då blir man brun och fin, älskart! :)


Bild från Turkiet 2011

första springpasset igår...

Publicerad 2012-03-15 07:21:32 i Allmänt,

första springpasset igår! Nu kör vi hårt jag och linnea! tre gånger i veckan ska vi springa runt strömmen och jag är faktiskt taggad!! det är sjukt bra att ha en kompis som bor nästan granne med en, som har samma kondition och som är minst lika taggad inför beach 2012 :D

förresten så har jag fått jobb vilket betyder att jag slipper jobba i klädbutik en fjärde sommar! Visst är det mysigt och jag gillar kollegorna supermycket, men vill verkligen testa på något annat nu.. något som har mer med min utbildning att göra:)

glad tjej!

prat, spel och sushi...

Publicerad 2012-03-10 01:28:31 i Allmänt,

Prat, spel och sushi för de som ville gjorde min fredagskväll! med hanna, ebba, felicia, cissi och louise har jag spenderat några väldigt mysiga timmar! att spela spel är otroligt underskattat och borde göras oftare enligt min mening!!! :)

nu ska jag och älsklingen krypa ner och sova, imorgon blir det mys och melodifestival! PUSS


Ticket to ride var spelet för kvällen!

småfixar lite hemma...

Publicerad 2012-03-08 09:10:39 i Allmänt,

Småfixar lite hemma idag. Det är galet hur mycket mer man hinner med när man går upp halv 7. Dock var det inte meningen att jag skulle ta mig upp så tidigt på min lediga dag.. men min bettskena hindrar mig från att sova vidare när jag en gång väl vaknat. fy fasiken vad det gör ont i alla mina tänder, kommer jag någonsin vänja mig vid det här?

ja ja.. idag har jag mycket på min agenda, det ska städas, planeras matlista, handlas mat, gå ner på stan och köpa hålslag och skohylla, pluggas och gå till biblioteket. Och så måste jag ju förbereda mig inför imorgon! Imorgon ska jag nämligen på intervju till kolmården! jag har ju redan ett jobb på g som verkar vara världens bästa, men man vet ju aldrig hur provveckorna där går! så då har jag iaf en back-up plan för sommaren!


i brist på bilder då datorn gått sönder... Bild från Halloween!

Idag, just precis nu...

Publicerad 2012-03-07 20:26:04 i Allmänt,

Idag, just precis nu, så har jag och robin blivit med internet! Det är guld värt känner jag! Inget mer springa ner till Bomull i mörka natten längre! YES!

har praktik den här veckan men imorgon har klassen dock studiedag.. vilket för min del betyder plugg, plugg, plugg! ska försöka komma ut på en promenad dock, i den vackra, underbara, efterlängtade vårsolen!!! :)

min finaste, på promenad en av årets första vårdagar :)

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela