Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

en veckan utan kärlek

Publicerad 2011-12-09 23:11:19 i Allmänt,

I morgon, tidigt imorgon åker Robin till Gran Canaria och jag får vara utan min finaste i en hel vecka. Kommer sakna honom så himla mycket... men ska fixa och dona under tiden så att vi kanske äntligen kan flytta in i lägenheten när han väl kommer hem!

Älskar dig!

vinnare av idol 2011

Publicerad 2011-12-09 23:03:35 i Allmänt,

AMANDA FONDELL! Värdig vinnare om ni frågar mig! Hon växte verkligen i mina ögon under idolveckorna och idag - mot Robin - tyckte jag hon knäckte! Det var sjukt jämnt ändå, 52 mot 48%...


bild lånad från hennes blogg.

I övrigt så har jag haft en jättetråkig dag. Tvingade mig själv att bara ligga framför tvn, sova och dricka vatten. Smög dock ut på en liten minipromenad för jag blir så sjukt rastlös av att bara "göra ingenting". Imorgon ska jag till lägenheten och måla och sätta upp gardinstänger, det blir bättre:D

PUSS

sjukfredag

Publicerad 2011-12-09 11:14:40 i Allmänt,

usch vad jag hatar att vara sjuk! Jag gick till skolan i tisdags fast att jag inte var helt bra, sen fick jag hoppa in och va vikarie på onsdagen.. inte bra. nu har jag varit hemma två dar och jag hoppas att det blir bättre! sitter och tittar på skidskytte i soffan, vet inte riktigt hur det kommer sig, men jag tycker det är ganska kul faktiskt! .. jag har ju själv faktiskt varit med i en skidtävling en gång! .. kan ju nämna att jag kom sist ;)

.. kollar samtidigt lite på skåp till toaletten.



väldigt roligt inlägg.. men eftersom det gör så ont att prata så känner jag att jag behövde skriva av mig lite:) PUSS

Hårfråga..!

Publicerad 2011-12-04 09:55:37 i Allmänt,

har precis beställt en grej på internet! blir roligt att se om det funkar.. längtar tills den kommer ;)

funderar på att tona håret mörkare igen, nu är det så matt och vardagligt typ gråbrunt igen.. eller bör man göra det lite ljusare kanske? eller kanske klippa av vid axlarna eller spara ut till långt. jag är väldans trött på mitt eget hår just nu iaf.. går jämt i uppsatt!


Snyggaste Jessica Alba

söndag

Publicerad 2011-12-04 08:48:15 i Allmänt,

Oj, oj, oj vad tiden går fort när man har roligt! Robin och jag firade två år tillsammans samma dag som vi fick nycklarna till lägenheten. Den förste december. Tidigt på morgonen skrev vi på de sista papprena och fick nycklarna. Robin tog ledigt hela dagen, men jag åkte till praktiken och såg på julfilm med barnen. När jag kom till lägenheten hade han lagat mat och tänt massa ljus! Han är så himla fin min Robin<3

Igår var vi hela dagen på IKEA. 10 000 kroner fattigare men massa möbler rikare! mycket för pengarna, det är IKEA det! Bl.a. Säng, vitrinskåp, bokhylla, byrå till hallen och tusentals smågrejer som slickepott, glas, tallrikar, osthyvel, saxsar, underlägg osv..!

Idag ska vi måla om i vardagsrummet och försöka sätta ihop lite grejer! bilder kommer :D

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela