Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

4, onsdag

Publicerad 2012-05-30 23:27:20 i Allmänt,

haft en bra dag:) köpte jord, skrev färdigt och skickade in en uppgift, tränade ett medelpass på friskis, jobbade 15-21, hämtade frida och såg fotboll med henne, simon och robin. Älskar att känna att man gjort nåt bra av sin dag:)

PUSS

igår, dag 3

Publicerad 2012-05-30 11:37:00 i Allmänt,

Hello.

Igår blev det premiär på friskis och svettis. Ett medel puls-pass blev det då. Det var alldeles för lätt i början men sjukt jobbigt på slutet! :)

Nu har jag precis varit och köpt 100 liter ekologisk jord för nu ska det planteras på balkongen!! :D dock får det nog bli en annan dag för nu ska jag dra mig mot friskis och efter det är det jobb till 21 som gäller.


(bild från google)

PUSS

dag 2

Publicerad 2012-05-28 21:52:17 i Allmänt,

Hello!

Idag - En PW runt strömmen med Linnea på förmiddagen, sedan en kvällspromenad med Linda efter 6 timmars jobb:)

Har förresten beställt kläder inför fotbollen som börjar snart! från hm's barnavdelning. Kanske inte lika snygga som de på stadium men ett SJUKT bra budgetalternativ och jag menar... det syns ju vilka jag hejar på iaf! 50 kronor styck för tröja och byxa! ;)

midsommar nu kör vi!

Publicerad 2012-05-27 21:54:56 i Allmänt,

Nu ska jag köra hårt fram till midsommar!!! har lagt in ett pass om dagen i min almanacka, antingen pass på F&S eller en powerwalk! Nu ska jag bli fit. Tänkte att det även kunde motivera mig att skriva vad jag gör varje dag. Förstår att det inte blir så intressant att läsa men men:)

Idag - Powerwalk, två varv runt strömmen med Frida! Superhärligt!

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela