Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

filminspelning

Publicerad 2011-03-24 14:32:08 i Skola,

nu är jag hemma från skolan:) eller skola och skola, vi hade ju ingen lektion precis.. jag och min arbetsgrupp spelade in vår film om historiska vetenskapsmän idag. det var så roligt och många otroligt snygga bilder togs:)


nu ska jag plugga lite och sen ikväll ska jag träffa matilda. (en träff med träff hihi) :D

mot norrköping

Publicerad 2011-03-23 11:38:37 i Allmänt,

nu har jag börjat packa, men känner att huvudvärken börjar smyga på, så ska dricka massa vatten och gå ut och gå lite. hatar att ta tabletter, de går ju inte att svälja om man inte först delar dem i typ tio bitar... konstigt egentligen att det går med p-pillren.. men de är ju förstås mycket, mycket mindre. på tal om p-piller så måste jag gå till ungdomsmottagningen och sätta in en stav istället.. glömmer ju att ta hälften av de där pillrena, jag är sämts på att komma ihåg det.. :P

iaf, åter till packandet.. Jag har ett ständigt problem när jag ska packa, jag kan aldrig få i mina saker i resväskan nr jag väl ska åka hem.. jag skulle behöva två stycken för att få ner allt! konstigt nog så fungerar det alldeles utmärkt med en väska på vägen upp hit, hur nu det kan komma sig..! 
klockan halv två så åker jag iaf hem till norrköping och där på stationen kommer jag bli upphämtad av min älskling som jag saknar så! då blir det massa pussar och kramar:)

IKEA

Publicerad 2011-03-21 08:31:36 i kläder, shopping, inspiration,

igår var jag och mamma på IKEA, jag köpte lite småsaker.. några stora fina glasskålar, stora plastskålar man kan baka i, galgar och andra småsaker:) Jag älskar verkligen att gå på IKEA och jag älskar att titta på rummen, inredningen och få lite inspiration. Jag ville ju faktiskt bli inredningsarkitekt ett tag när jag var liten:P

iaf, jag såg världens finaste sovrum, dock krävs det ett ganska stort rum om man ska få det precis som de hade gjort det.. så de kanske inte funkar i första lägenheten.. men i den framtida villan jag ska bo i, där vill jag verkligen ha sådär!

tog en bild, dock är det svårt att se hur fint det verkligen är..! men lita på mig, superfint! kan vara det finaste sovrummet jag någonsin sett!! :))) är det inte fint? :D

ledig :D

Publicerad 2011-03-18 10:28:32 i Skola,

sådär! nu är min individuella uppgift inskickad.. det är skönt för stunden att ha den ur värden.. men jag är helt säker på att jag kommer få komplettera jättejättejätte mycket. Det är tydligen en väldigt extremt superpetig person som ska rätta den.. jaja, nu ska jag sätta mig framför tv och äta lite frukost! LEDIG NU JU:D eller, jag har en uppgift om två veckor, men till den gäller det bara att läsa på så jag kan spela miljöminister i ett rollspel. sen har jag ett litet manus att läsa också till måndag om 1 och en halv vecka. vi ska nämligen i arbetsgruperna spela en mytolgisk pjäs på dramalektionen:) MEN TILLS DESS ÄR JAG LEDIG:D

hoppas ni har det bra i snöyran! :)

tenta och impregnering

Publicerad 2011-03-16 10:21:17 i Allmänt,

nu har jag haft tenta på precis, och det gick bra! :) skulle gissa på att jag får typ 25 av 30. så jag är nöjd, nöjd, nöjd:D

nu håller jag på och återimpregnerar mina skor, de jag använder mest.. så medan de står och torkar på balkongen så ska jag tänka efter vad som står näst på min lista..

jag ska:
1. städa rummet och rensa ut lite kläder.
2. ta en tripp med bilen och hämta post
3. gå på öppet hus på Kyrkskolan
4. träffa älskling innan jag åker till västerås en vecka

så jag har fullt upp, vi hörs när vi hörs:)

nu är det vår!

Publicerad 2011-03-15 13:56:54 i Allmänt,

Idag har vi haft dramaverkstad 8 - 12. Jag har inte gått upp tidigt på jättelänge och trodde att jag skulle vara jättetrött, men när klockan väl ringde 07:00 så kändes det inte alls jobbigt. Jag tror det beror på ljuset! nu är det vår, och jag älskart:)



Nu ska jag bege mig ut på en promenad nere på stan:P sen blir det aerobics med Lisa och sedan blir det att kolla igenom antekningarna lite inför tentan imorgon:) Den som jag SKA klara!!!

positivt!

Publicerad 2011-03-14 23:16:41 i kläder, shopping, inspiration,

hej hallå:) nu ska jag snart sova för imorgon har vi skola klockan 8.. väldigt ovanligt faktiskt.. så jag behöver min skönhetssömn! jag blev positivt överraskad när jag såg att jag hade lite mer pengar kvar att leva på den här månaden. så jag tänkte ta en liten runda på stan, på fredag efter tenta och inlämning, och kika lite efter något fint! :) typ...
Textile boots

jag vet att jag vill ha en ny svart skinnjacka, en mysig stickad tröja, ett par ljusa boots och en ny klocka:) vi får se hur mycket jag orkar plugga. för ju mer jag pluggar, desto mer shopping är jag värd... visst är det så? :)

back on track

Publicerad 2011-03-14 14:58:14 i Party,

nu har jag inte uppdaterat här på väldigt väldigt länge.. men jag har inte haft så mycket att skriva.. jag gör liksom inget speciellt, utan det är plugg, träning, robin och lite fester..

Förra tisdagen var jag på 20årsfest hemma hos Carro! det är verkligen så att de fester som man är minst pepp inför blir de roligaste sen! efter tjejförfesten gick vi till Bishop där vi blev bjudna på mojitos, champanj och jordgubbar, och carro som fyllde år fick en semla. supertrevligt!

efter det så har det mest varit plugg för min del.. för på onsdag är det tenta!!! usch, usch, usch.. förhoppningvis går det lika bra som det gjort förut:) det SKA det!
fest hos Linda och Jimmy. linda, lejla och jag

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela