Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

perfekt fredag

Publicerad 2012-09-16 12:58:36 i Allmänt,

I fredags hade jag, linda och jennie fredagsmys. Ett riktigt ordentligt mys med taimat från Spicy hot och massor av godis och chips! vi skulle kolla på skräckfilm, men filmen linda valt var mest bara konstig. Hur som helst så var det länge sedan jag skrattade så mycket och det var länge sedan jag blev så skrämd...
 
för att riktigt förklara hur skrämd jag är så måste vi gå tillbaka till juni. Det var då Linda och jimmy flyttade in i deras nya lägenhet vilken de inredde med gamla herrgårsmöbler, tavlor och dylikt. Jag tror absolut på andar och sådant och när linda berättade att hon märkt av konstiga saker under tiden de bott i lägenheten så var vi båda säkra på att det måste vara något eller någon där som.. busar. Iaf, i fredags, ca 10 minuter in i den dåliga filmen, så ser jag att en av lamporna blinkar till. Såg ni det där!?! frågar jag linda och jennie men de ser bara frågande ut. Vi tittar vidare på filmen och min puls sjunker till normal till slut. Då plötsligt händer det igen och nu ser alla tre att lampan i hörnet släcks och tänds. Plötligt eskalerar det och fler och fler lampor börjar tändas och släckas och jag blir så fruktansvärt rädd! Jag vill bara hem och jag kan inte förstå hur de andra två kan ta det så lugnt, nästan som om de skrattar åt det!? ..... sedan tar linda fram en liten kontroll genom vilken hon kan styra alla lampor. ÅH!! jag blev så arg/lättad och efteråt så skrattade vi åt det. Fy, säger jag bara. Förutom den lilla incidenten så var det en perfekt fredag:)
 

Måndag

Publicerad 2012-09-10 08:38:45 i Allmänt,

Fin bild från fredagens fika. Nu blir det heldag med lab. Ha en trevlig dag! :)
 
 

Norrköping

Publicerad 2012-09-07 18:42:00 i Allmänt,

Två laborationer stod på schemat idag. Blev glatt överaskad när finaste veronica dök upp på det senare lab.tillfället. Det gjorde att lektionen blev hundra gånger bättre än den hade varit om det endast varit vi som enligt schemat skulle varit där! Åh vad jag önskar att hon var i vår grupp!
 
Efter att vi exprementerat lite i våra superstora labbrockar (minsta storleken är 46 - typ XXXL?) cyklade jag upp till stan för att träffa Hanna en sista gång innan hon far iväg till Australien. Vi tog en kaffe på Waynes (en halv kaffe.. en geting kom sedan och la beslag på min..) och satt och pratade - mest om Australien förstås! Plötsligt skriker Hanna till och fram kommer Damon som sedan slår sig ner vid vårt bord! Även om vi inte hängde särskilt länge så hann vi springa på ytterligare ett bekant ansikte, nämligen Emma Welander, och jag kunde uppgradera mig om av vad mina fina f.d. gymnasieamrater har för sig, tänker på och drömmer om.
 
Jag tycker det är så himla roligt att träffa på folk man inte sett på länge. Det gör mig så glad. Nästan alla vänner, gamla klasskamrater eller bekanta har ju på något sätt någonting som drar dem tillbaka till den här staden. Det är bara en tidsfråga innan man springer på varandra igen.
 
"I know that there will be a time when we will be back together in our hometown Norrköping".
 
Snart ska jag upp till Linnea och kolla på film!
 
En perfekt fredag.

femte september

Publicerad 2012-09-05 15:00:26 i Allmänt,

Jag har precis suttit med min grupp och skrivit om bergarter, meandring, diabasgångar och mycket annat trevligt (läs: tråkigt) inom geologin. Nu ska jag bara ta det lugnt och dricka ännu mer te och försöka bli av med min förkyldning. Vet ej om den kom när jag jobbade natt, när vi var ute på exkursioner och trampade i myrar, undersökte bergarter och grävde i jord eller om jag bara har ett riktigt dåligt immunförsvar. Jag ska iaf kolla upp om kosttillskott, har hört att zink ska vara bra.. Så himla typiskt att bli sjuk nu när jag precis hade kommit igång med träningen. Step och aerobincs kan vara det roligaste som finns:)
 
Längtar tills den 11 september då jag ska äntligen ska börja sjunga i kör igen! :D
 
bild från marmorbruket, fb

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela