Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

perfekt fredag

Publicerad 2012-09-16 12:58:36 i Allmänt,

I fredags hade jag, linda och jennie fredagsmys. Ett riktigt ordentligt mys med taimat från Spicy hot och massor av godis och chips! vi skulle kolla på skräckfilm, men filmen linda valt var mest bara konstig. Hur som helst så var det länge sedan jag skrattade så mycket och det var länge sedan jag blev så skrämd...
 
för att riktigt förklara hur skrämd jag är så måste vi gå tillbaka till juni. Det var då Linda och jimmy flyttade in i deras nya lägenhet vilken de inredde med gamla herrgårsmöbler, tavlor och dylikt. Jag tror absolut på andar och sådant och när linda berättade att hon märkt av konstiga saker under tiden de bott i lägenheten så var vi båda säkra på att det måste vara något eller någon där som.. busar. Iaf, i fredags, ca 10 minuter in i den dåliga filmen, så ser jag att en av lamporna blinkar till. Såg ni det där!?! frågar jag linda och jennie men de ser bara frågande ut. Vi tittar vidare på filmen och min puls sjunker till normal till slut. Då plötsligt händer det igen och nu ser alla tre att lampan i hörnet släcks och tänds. Plötligt eskalerar det och fler och fler lampor börjar tändas och släckas och jag blir så fruktansvärt rädd! Jag vill bara hem och jag kan inte förstå hur de andra två kan ta det så lugnt, nästan som om de skrattar åt det!? ..... sedan tar linda fram en liten kontroll genom vilken hon kan styra alla lampor. ÅH!! jag blev så arg/lättad och efteråt så skrattade vi åt det. Fy, säger jag bara. Förutom den lilla incidenten så var det en perfekt fredag:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela