Milj.blogg.se

Miri Isabella Louise Jacobsson

onsdag

Publicerad 2011-11-23 07:22:14 i Allmänt,

Igår var jag och robin hembjudna till simon och frida. Jag skojjar inte när jag säger att killarna hade maxat med godis. Typ tre kilo lösvikt, varav det mesta choklad, munkar, winerbröd och sockerbullar, två olika sorters chips, dip och ostbågar med jordnötssmak. Inte ens en sjättedel blev uppätet :P

Till allt godis såg vi "the rise of the planet of the apes" .. faktiskt mycket bättre än jag trodde! en halt klart sevärd film, typ 3/5. Efter det såg vi "svenskars hemliga liv". Skönhetsoperationer, body buildning och .. sånt där när man lägger in silikongrejer under huden, klyver tungan och udvidgar hålet i örat typ.. USCH!

näpp, nu ska jag dra mig till skolan! Idag blir det gymnastik, pyssel och musik med mina söta små elever - rolig dag! :D

Glad tjej

Publicerad 2011-11-19 19:28:02 i Allmänt,

GLAD TJEJ - för jag klarade tentan!!! :D har klarat 5/5 salstentor nu och jag är så sjukt, sjukt glad!! Speciellt glad är jag den här gången då jag missade den sista uppgiften helt (såg den inte på pappret) och för att jag var så säker på att jag skrivit för lite på varje begrepp så att jag tom hade anmält mig till omtentan redan. Men det kan jag ta bort nu!

Jag har ganska nyss kommit hem från jobb. I fredags fick jag nämligen spontant hoppa in och jobba på dressmann och då frågade de om jag kunde jobba lördag, söndag också.. vilket jag naturligtvis tackade ja till! Passar bra med lite extra pengar såhär inför julen :)

Nu ska jag äta lite mat, sen gå bort till coop och köpa nåt sött och gott! senare kommer Robin och då blir det mys <3


Jag skulle så himla gärna vilja gå omkring i en päls i vinter, dock har jag inte pengar för det just nu, så får nog klara mig med ännu en pälskrage.. den här gången en svart.
bild lånad från victoria törnegren.

torsdag 16/11-11

Publicerad 2011-11-17 16:17:45 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från en fin praktikdag, älskar verkligen den där skolan! Eleverna, lärarna, de är underbara!! jag har skrivit en uppgift tills imorgon och nu ska jag vila lite framför tvn en kvart innan det är dags att dra sig mot föreningsmötet! Sen blir det tacos hemma hos Ebbs, med hanna och fillan och Bingolottomys! Dock har jag inte fått tag på någon lott för hör och häpna de är slutsålda!! Helt sjukt. hoppas, hoppas jag hinner få fatt i någon!

min favoritkavaj! till fest och på praktik, världens bästa plagg<3

fina, underbara kärlek

Publicerad 2011-11-16 22:15:26 i Allmänt,

Imorgon blir det praktik, föreningsmöte och bingolotto med tjejer som jag inte träffat på länge! Blir en hektisk men rolig dag och jag hoppas på storvinst såklart!! :)

Nu ska jag sova och drömma om den, enligt mig, underbaraste människan i världen. Min älskade Robin!



Jag och mitt hjärta på Kolmårdens djurpark 2010<3

soffjakt

Publicerad 2011-11-16 12:15:26 i Allmänt,

Det är inte ofta jag får såhär mycket gjort innan klockan är 12! Robin och jag var på banken och skrev på massa papper vid 8 och sen vid 10 har jag varit på möte i Söderköping. Äntligen är jag med i vikariebanken där, så förhoppningsvis får jag lite tider i december! :)

Ikväll blir det att mysa med min älskling, kanske åker vi ut på en ny soffjakt? vi vet att vi vill ha en stor, grå soffa med divan - gärna på båda sidor... men hur svårt är det inte att hitta något när man har en inre bild av en perfekt soffa inprentad i skallen?


Så, nu blir det att stryka tvätt framför project runway och masterchef, så roligt ska jag ha! PUSS

läppinjektion

Publicerad 2011-11-15 11:56:53 i Allmänt,

Mina läppar blir väldigt torra på vinter så jag gick till apoteket och köpte en salva igår efter praktiken. Dock tittade jag inte på innehållsförteckningen. Jag smörjde på salva på kvällen och när jag vaknade på morgonen fick jag en chock! Mina läppar var stora, röda och stela. Det ser seriöst ut som att jag har fått injektioner.. Jag läste på innehållsförteckningen och såg bl.a. att den innehöll GRÅBO.. en blomma som min mamma och bror är allergiska mot. Jag också??

Så idag blir det ingen skola för mig... Men jag ska göra bra, nödvändiga saker idag och inte hamna framför tvn eller datan! Jag ska:

* Tvätta
* Städa
* Rensa ur grejer
* Packa
* Börja titta på avhandlingen jag ska läsa och skriva om
* Betala handpenning på lägenheten

så jag har att göra, bara att sätta igång! Hoppas ni haft en trevlig början på veckan:)

Förresten. En väldigt fin tjej fyllde år här om dagen, så en till sak jag ska se till att göra idag är att:

* Ringa henne ikväll!

äntligen fredag

Publicerad 2011-11-11 16:55:52 i Allmänt,

Jag skulle vilja gå på stan och hitta något fint att ha på mig till imorgon. Men tyvärr så har jag och plånboken tillsammans fattat beslutet att det inte ska bli massa klädköp nu.. med tanke på flytten!

Blev bjuden till Linda ikväll, tjejfest. Den här helgen kommer dock mamma hem en sista gång innan jul så det blir att vara med henne, äta gott och se på det självklarar fredagsfavoritprogrammet IDOL.

Bilder från förra festen hos Linda:)

ett nytt kapitel

Publicerad 2011-11-10 09:40:38 i Allmänt,

Hejsan!

En nervös tjej här..

En tjej som tandläkarna trodde var 15,16 år.
En tjej som vaknar upp alldeles för tidigt på morgonen.
En tjej som inte kan tänka på mycket annat än..

Att vi ska flytta! Att jag och min fina pojkvän ska bli sambos! Att vi har skrivit på kontrakt för en lägenhet! Att vi kommer bo tillsammans från den 1 december!


Jag är alltid så rädd. Det här blir det största jag gjort. Men jag vet att det är rätt. Tillsammans med dig är inget för stort.

Om

Min profilbild

Miri Isabella Louise Jacobsson

Jag är en tjej på 21 år som pluggar till lärare och förskolelärare. På min fridtid sjunger jag i kör, träffar vänner, myser med min pojkvän och vissa perioder hänger jag mycket på F&S och kör pass.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela